Ce povesti poti face din doua cuvinte?

Ne pregatim de un nou Campionat al Povestilor, unde, din nou, ne antrenam imaginatia si ne intrecem in idei creative! Toti copiii sunt invitati sa ia parte la eveniment, unde vor avea parte de multa distractie si premii pe masura!

De aceasta data, Campionatul Povestilor le aduce micilor cititori doua volume superb ilustrate si scrise cat mai creativ, numite „Ce poti face cu doua cuvinte”, aparute la Editura Arthur.

Invitatele acestei editii sunt Adina Popescu (scriitoarea) si Irina Dobrescu (ilustratoarea). Ele le vor povesti copiilor cum iau nastere povestile si desenele din carti.

La final, toti cei prezenti vor participa la un mic atelier de creatie. Copiii vor propune cate un cuvant. Apoi, fiecare va trage la sorti cate doua cuvinte pentru a compune fie o poveste, fie un desen. Si atentie! Cele mai frumoase povesti si cele mai frumoase desene vor fi premiate!

Cei mici sunt asteptati la eveniment sambata (18 decembrie), la ora 11.00, in Libraria Humanitas de la Cismigiu. Intrarea este libera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s