Ce faci daca bebelusul raceste?

Aducerea pe lume a unui copil inseamna sa ai in grija un suflet, care depinde 100% de tine. Pe langa mancare, haine, educatie, ingrijirea medicala a copilului dar mai ales a nou-nascutului reprezinta o piatra de incercare pentru multe mamici.

Simona Dragomir si 9luni doresc sa fie alaturi de tine pe acest drum frumos, dar plin de incertitudini si provocari, cu primul eveniment dintr-o serie de mai multe evenimente dedicate viitoarelor mamici.

La aceste intalniri interactive, cadrele medicale specializate vor veni cu informatii si raspunsuri pentru toate nedumeririle si grijile participantelor.

Primul eveniment are loc pe 13 octombrie, de la ora 17:30, si are ca tema: „Si daca bebelusul raceste?” Cu aceasta ocazie, Dr. Valeria Herdea, Medic Primar Pediatru, va oferi informatii utile despre ingrijirea nou-nascutului, cum putem preveni raceala nou-nascutului, cum sesizam primele semne de raceala si cum procedam in momentul in care acesta raceste.

Participarea la eveniment este GRATUITA, in limita locurilor disponibile.

Adresa: Showroom-ul 9luni, in bdul. Alexandru Constantinescu nr. 69, sector 1, Bucuresti, vis-a-vis de Manastirea Casin.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0771.045.182 sau prin trimiterea unui e-mail la evenimente@9luni.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s