Ce faci cand somnul bebelusului il intrerupe pe al tau

Ce faci cand somnul bebelusului il intrerupe pe al tau

Sunt o multime de motive pentru care somnul bebelusului si, implicit, al tau sunt intrerupte de mai multe ori pe noapte. Ce poti face in aceste conditii, pentru a compensa lipsa de somn? Afla acum, la Parinti de Pici.

„Diminetile de weekend, in care leneveai in pat pana la 10, devin repede amintiri foarte indepartate, atunci cand esti parinte”, avertizeaza Georgiana, mama de pici. „Eu una ii sunt foarte recunoscatoare fetitei mele ca n-am pierdut chiar atat de multe ore, ba, chiar am avut cateva nopti de somn neintrerupt. De obicei, insa, ma trezesc de 2-3 ori pe noapte.”

Asa cum am mai spus, este invariabil ca somnul bebelusului tau sa fie perturbat de mai multe ori pe seara. Iar motivele sunt numeroase: colici, eruptii dentare, nevoia de lapte, nevoia de a fi schimbat, nevoia de a fi tinut in brate. „Sunt chiar si studii care spun ca, in primul an, un bebelus ii poate priva pe parintii sai de 400, uneori chiar de 700 de ore de somn”, mentioneaza Georgiana.

Lipsa de somn a parintilor poate duce la multe probleme, cum ar fi: lipsa de concentrare si de energie, se enerveaza mai usor, starea de sanatate sufera.

Afla recomandarea Georgianei pentru aceste episoade acum, la Parinti de Pici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s