Ce faci cand joaca din parc nu se mai sfarseste

Sigur stii scenariul: ati iesit in parc la joaca, vine vremea sa plecati acasa si incep rugamintile – „inca 10 minute”, „stai sa ma mai dau pe tobogan de 5 ori, doar de 5 ori”. Ce faci cand joaca din parc pare sa nu se mai sfarseasca? Avem cateva sfaturi jucause si utile, pe care le poti descoperi acum, la Parinti de Pici.

Ce poate fi distractiv si tragic in acelasi timp? Raspunsul este: un loc de joaca. Pe cat de mare este bucuria copilului de a-si revedea prietenii din parc, de a se da in toate leaganele si toboganele si de a se catara in toti copacii, pe atat de mare este tristetea cand timpul de joaca s-a terminat.

Pentru ca, oricat de ingaduitor ai fi si oricat timp ai avea la dispozitie, la un moment dat, dupa cum spuneau si niste oameni foarte inteligenti, orice lucru bun are un sfarsit. Dar cum sa ii spui piciului tau ca joaca din parc trebuie sa se termine, ca aveti si alte treburi, fara sa te lovesti de proteste, refuzuri, tipete si plansete?

O solutie ar fi sa intri si tu in jocul copilului, macar la final, astfel incat sa plecati apoi impreuna. Pe drumul de intoarcere, vorbiti despre cum v-ati distrat si ce a insemnat timpul de joaca in parc pentru fiecare dintre voi.

Mai multe solutii pentru momentul in care joaca din parc ajunge la final aflam acum, la Parinti de Pici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s