Ce faci cand bebe nu vrea sa manance

Ce faci cand bebe nu vrea sa manance

Ai fi in stare de orice, numai sa-l vezi pe cel mic luand macar o gura din mancarea pregatita, asa-i? Si, cum nu poti comunica prea usor cu un bebelus, este normal ca ajungi sa te enervezi. Din fericire, exista solutii pentru momentele in care bebe nu vrea sa manance. Despre ele iti vorbim acum, la Parinti de Pici.

Cam toti copiii fac, din cand in cand, mofturi la masa. Si e cat se poate de normal sa faca asta. Pana la urma, fiecare prichindel are propriile gusturi, preferinte si antipatii pentru anumite feluri de mancare, texturi sau culori, asa cum avem cu totii zile cu apetit ridicat si zile fara pofta de mancare.

Si sunt multe alte motive pentru care bebe nu vrea sa manance. Insa, oricat ar fi de frustrant sa-l vezi pe cel mic stramband din nas la delicioasa mancare pe care i-ai pregatit-o, cel mai bine e sa-i respecti refuzul si sa nu insisti sa manance.

Stim cu totii cat de greu e sa faci asta. Dar iata ce idee a gasit mamica Georgiana: Am descoperit ca mancarea i se pare fetitei mele mult mai apetisanta atunci cand se pot juca in voie cu ea.” Descopera si mai multe sfaturi, acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s