Ce este fericirea?

Multa lume spune ca vrea sa fie fericita, dar putini aleg sa faca in mod constient ceva pentru asta. Este mult mai comod sa te complaci intr-o stare de pasivitate spunand ca nu ai tu noroc de o viata mai buna, sau mai rau sa dai chiar vina pe cei din jur, ca sa iti justifici nefericirea.

Andreea Marin este de parere insa ca fericirea este ceva ce poti alege si pentru care poti sa lupti.

„Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa aleaga drumul care conduce catre aceasta, sa se concentreze asupra aspectelor pozitive ale vietii, cele care ii aduc satisfactie si care il ajuta sa faca, zi de zi, pasi importanti catre fericirea de lunga durata.”spune Andreea Marin.

Si totusi, cum definim fericirea, se intreaba Andreea in emisiunea „Pretuieste viata”. Sa fie ea limitata la conditia de a avea multi bani? Sa fie ea legata de bucuriile pe care ti le aduc copiii? Si totusi, pentru un om care a trecut printr-o mare cumpana fericirea vine si din sanatatea pe care a reusit sa si-o recupereze. Asadar fericirea este ceva mult mai complex.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s