Ce cadouri de Craciun alegi pentru prichindelul tau

Ce cadouri de Craciun alegi pentru prichindelul tau

Cand vorbim de cadouri de Craciun pentru copii, bineinteles ca ne gandim la jucarii. Dar si alegerea jucariilor este foarte importanta. Asa ca, la Parinti de Pici, am strans cateva sfaturi pentru Mos Craciun, ca sa le aduca prichindeilor cele mai potrivite jucarii.

In primul rand, ii sugeram Mosului sa ia in considerare varsta copilului. Pentru cei foarte mici, sa aiba grija la jucariile care au parti mici, ce ar putea fi inghitite. Totodata, sa nu fie jucarii prea complexe, care sa nu il atraga pe cel mici.

Apoi, pentru niste cadouri de Craciun cat mai reusite, Mos Craciun ar trebui sa puna pe primul loc calitatea jucariilor, inaintea cantitatii. Eu una as prefera ca fetita mea sa primeasca de la Mos Craciun mai putine jucarii, dar de calitate, rezistente la joaca intensiva, in locul altor 10 jucarii ieftine, de care sa-mi fie teama ca au bucati mici, ce pot fi inghitite”, explica Georgiana, mama de pici.

Descopera acum, la Parinti de Pici, si alte sugestii de cadouri de Craciun pentru juniori si idei pentru alegerea jucariilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s