Ce alegem pentru viata copiilor nostri

Ca parinti, vrem ca viata copiilor nostri sa fie una cat mai curata, sanatoasa si frumoasa. Insa cum facem asta? Alaturi de Andreea Marin, descopera cum sa faci primii pasi in aceasta directie.

„Vreau sa cred ca inca mai pot face ceva, atat cat imi sta in putere, pentru ca lumea fiicei mele sa fie cea in care forta binelui are sanse reale sa cladească mai mult decat distrug ipocrizia, libertatea prost inteleasa, ignoranta, minciuna, incultura”, marturiseste Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata”.

Dar cum le putem oferi celor mici un viitor frumos? Cum aducem in viata copiilor exemple pozitive si invataminte constructive?

In primul rand, incepem prin a lucra cu noi insine. Gandeste-te putin la valorile pe care tu le apreciezi si la ce vrei sa transmiti mai departe. Copilul tau se va uita la tine cand va avea nevoie de indrumare.

Cum construim pentru viata copiilor nostri? Hai sa aflam cum a facut Andreea Marin!


3 comentarii la „Ce alegem pentru viata copiilor nostri”

  1. Si eu o sa devin mamica peste o sapt jumate, d-abia astept sa imi tin pruncul in brate! Iti multumesc Andreea pt tot ce faci, esti un suflet minunat si un model pt mine. Te pup si te imbratisez

  2. Sa-i eliberam de FRICA.Este caracteristica dominanta(daca se poate spune astfel) a Educatiei in sistemul de invatamant si-n familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s