Casa Pixie – loc al imaginatiei neingradite

Casa Pixie este un spatiu de joaca, in care copiii sunt asteptati sa invete, sa se joace, sa se relaxeze, sa sarbatoreasca, dar mai ales sa viseze.

Casa Pixie este, in primul rand, un spatiu in care se pot organiza petreceri aniversare. Spatiul a fost conceput in asa fel incat sa poata fi personalizat, adaptat tematicii petrecerii, de la petreceri cu zane si spiridusi la petreceri cu pirati, de la Rock’nRoll sau Street Dance la Detectivi sau 5 o’clock tea. Orice tema se poate realiza.

In plus, in fiecare weekend, acest loc organizeaza fie un atelier sau workshop creativ, fie o activitate tematica, prin care copiii sunt incurajati sa lucreze in echipa si sa isi dezvolte gandirea analitica. Pana acum, la Casa Pixie, cei mici au realizat zmee, activitati de reciclare creativa, carti in miniatura si caleidoscoape, s-au jucat de-a detectivii, rezolvand enigme si au experimentat cu diverse substante.

Tot aici, se vor tine si cursuri, in cadrul Clubului de vara. Vor fi cursuri de teatru / dezvoltare personala, cursuri de coordonare, de desen / pictura etc.

In ultimul rand, Casa Pixie este locul in care parintii pot savura linistiti o cafea, un ceai, o limonada in timp ce copiii se joaca liberi intr-un mediu sigur si prietenos.

Iata activitatile din weekendul 27-28 iunie 2015:

  • Sambata, de la 10:30: Copiii invata sa realizeze un puzzle din povesti indragite. Intalnirea are loc la Casa Pixie (Str. Aurel Vlaicu nr.93, sector 2).

Varsta recomandata 3 – 8 ani
Tarif – 25 lei/copil
Inscrieri: 0743 895 570
casapixie@gmail.com

  • Duminica, de la ora 11:00: Teatru – „DE CE SA MANCAM SANATOS”

O piesa de teatru interactiva, ce isi propune sa le creeze copiilor niste obiceiuri sanatoase prin alaturarea dintre doua personaje aflate la poluri opuse: sanatos-nesanatos, incurajandu-i sa compare si sa traga singuri concluzii. Spectacolul are loc in gradina Casei Pixie (str. Aurel Vlaicu nr.93, sector 2)

Varsta recomandata : 3-11 ani
20 lei- 1 copil
30 lei- 2 frati sau prieteni
Inscrieri la: 0743 895 570
casapixie@gmail.com

Casa Pixie - Scoala de vara 1


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s