Carturesti Playground: doua zile cat o vacanta, in gradina Verona

Copiii si parintii sunt asteptati la Carturesti Playground: festival de joc si joaca, pe 24 si 25 iulie, de la ora 11:00 la ora 18:00, pe aleea ce duce spre gradina Verona.

Se anunta doua zile cat o vacanta, cu jocuri de memorie si inteligenta, puzzle-uri mecanice care abia asteapta sa fie asamblate, plastilina gata sa anime gradina cu personaje fel de fel, pictura pe numere, constructii magnetice si ateliere de arts and crafts.

Tot pe terenul de joaca din gradina Verona, familiile sunt invitate sa afle mai multe despre jocul Smartcity, dedicat copiilor si adultilor cu scopul constientizarii problematicii de mediu si adoptarii unui comportament responsabil fata de orasul in care locuiesc.

Partenerii de joaca de la Ludicus ii provoaca pe copii si pe parinti sa exploreze seria educativa MemoRace, cu numeroase informatii de cultura generala din diferite domenii, dar si sa-si antreneze rabdarea descoperind combinatiile TetRace si TetRace STAR.

UGEARS aduce la Playground minunatii ale mecanicii, modele unice cu un mecanism complet functional si un design inteligent, realizate din lemn eco-friendly si materiale sustenabile, usor de asamblat, fara lipici sau instrumente speciale.

Jocurile de constructie de la Magspace, de stimulare a inteligentei spatiale si vizuale, sunt cu adevarat magnetizante, iar cei de la Gameology abia asteapta sa le demonstreze copiilor acest lucru.

Acuarello coloreaza cele doua zile varatice de joc si joaca cu pictura pe numere, iar cei de la Amos ii asteapta pe cei mici cu plastilina Iclay la dospit, maleabila, pregatita sa fie modelate in forme simpatice.

De asemenea, alaturi de jucausii de la Turific Play, copiii vor putea sa-si creeze propriile embleme de supereroi, vor desena si picta si, mai ales, se vor juca de-a supereroii cu pelerine si masti.

Atelierul de Croit Imagini ne anunta ca vara asta cele mai tari tricouri sunt cele pe care ni le pictam singuri, astfel ca in cele doua zile de eveniment vor pune la dispozitie culori speciale pentru material textil, rezistente la apa, pensule si surse de inspiratie felina, pentru a-i incuraja pe vizitatori sa-si antreneze creativitatea. Copiii si parintii pot veni la acest atelier cu un tricou de acasa sau isi pot alege din cele pe care le ofera organizatorii. Informatii despre atelier se obtine la atelieruldecroitimagini@gmail.com.

Sambata, 24 iulie, intre orele 12:00 si 18:00, Experiente Japoneze aduce povesti si curiozitati despre Japonia prin intermediul unui atelier de mesterit obiecte de origami numai bune de decorat casa de vacanta. Inscrierile pentru acest atelier se fac la alexandra@experientejaponeze.com, iar costul unui atelier este de 50 de lei.

Stafeta de arts and crafts este predata apoi celor de la PlaYouth, care pun la cale pentru duminica, 25 iulie, de la 11:00 la 18:00, ateliere de origami si pictura cu nisip colorat.

Intrarea la Carturesti Playground: festival de joc si joaca este libera, dar atelierele si unele jocuri din cadrul evenimentului presupun taxe de participare.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s