Carte de aventuri in limba engleza!“ Old Man Nate's Halloween Tale”

Libraria Anthony Frost si autoarea Alexandra M. Paun va aduc de sarbatori o poveste surprinzatoare si misterioasa in limba engleza “ Old Man Nate's Halloween Tale”.

    Actiunea are loc in preajma sarbatorii Halloween si totul pare intors pe dos. Motanul Keops are apucaturi de catel. Stapana lui, Molly, a reusit chiar sa-l dreseze, asa ca, pe langa treburile firesti ale unei pisici, Keops stie si sa raspunda la comenzi.La numai 11 ani, Danny, verisorul lui Molly, stie sa repare bicicletele gastii; ba, mai mult, se pricepe si la masini!
Colegul lor, Malcolm, se distreaza inventand povesti de groaza despre “Mosul Nate”, gradinarul batran si misterios din oraselul lor. Nici nu e greu: Mos Nate e un singuratic, iar in fata casei lui are o padure de sperietori de ciori ce arata ca niste oameni trasi in teapa! Insa lui Johnny Junior, fratele cel mic al lui Malcolm, nu ii e frica de nimic, asa ca ii provoaca pe toti sa mearga de Halloween la Mosul Nate.
    Intra si tu in aventura lor si descopera ce au facut cei patru eroi si motanul Keops in cartea de limba engleza “Old Man Nate’s Halloween Tale”! Cartea, scrisa si ilustrata de Alexandra M. Paun, este accesibila pentru toti cititorii care au trecut in anul 3 de studiu al limbii engleze si o puteti gasi din 20 decembrie la Libraria Anthony Frost – pe Calea Victoriei nr. 45, in Piata Revolutiei, langa Biserica Cretulescu.
    Primele 10 exemplare au dedicatie si autograful autoarei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s