Cancerul la san – Invata sa te protejezi!

O problema grava in randul femeilor (si totusi inca foarte neglijata) este cancerul la san. Afla din acest episod al emisiunii „Pretuieste Viata” ce poti face pentru a te proteja.

Daca este descoperit la timp, cancerul la san poate fi tratat si chiar vindecat. Si este atat de simplu sa il identifici: o simpla autoexaminare prin palpare poate face o mare diferenta in viata ta.

Din pacate, multe femei nu sunt suficient de informate sau se gandesc ca, pentru ca nimeni din familie nu a suferit de aceasta afectiune, nu li se poate intampla nici lor.

Din pacate, boala nu alege. Oricare dintre noi poate primi intr-o zi un diagnostic precum acesta. Important e sa il aflam la timp si la fel de important este ca in viata noastra de zi cu zi sa facem tot ce ne sta in putinta sa traim sanatos”, ne informeaza Andreea Marin.

De 13 ani, Avon Romania prin Campania pentru Sanatatea Sanilor luptă impotriva cancerului la san. Intra pe www.doneazacuavon.ro si poti inscrie povestea ta, a unei femei care are nevoie de ajutor in situatia cancerului la san sau a violentei in familie. De asemenea, poti sustine unul dintre proiectele de acest fel, inscrise pe platforma.

Ce realizari a avut Avon Romania pana acum si cum te poate ajuta aceasta campanie? Care sunt simptomele cauzate de cancerul la san si cum le poti depista? Afla mai departe.

Avon este compania care crede in iubire si in puterea nemasurata a feminitatii.

Credem in culori si in zambetul larg al femeilor, atunci cand stim ca au incredere in ele si sunt sanatoase.

Pretuieste clipele petrecute alaturi de cei dragi si rasfata-i cu produse Avon pentru fiecare.

Avon – Tu definesti frumusetea!

Avon_Logo


4 comentarii la „Cancerul la san – Invata sa te protejezi!”

  1. nu ne permitem cu o pensie mizera sa cumparam de la avon ce ne trebuie. nu am bani sa fac nici mamografia si ecografia sanului astept sa mor cu buna stinta
    .

  2. stiu ca nu voi primi raspuns dar asta este . am o pepotica de crescut cu handicap grav si as dori sa mai traiesc sa ajut sa o duc sisa o aduc de la scoala.sa ii dau sa manance ca ea nu se descurca desi are 17 ani. e greu sa fi ajutat in ziua de azi sa poti face fata cu un venit mic sa te descurci. va multumesc de raspuns cu respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s