Campanie de strangere de fonduri: Adopta o scoala!

Asociatia Curtea Veche si Gradinita Bambi Step by Step isi unesc fortele pentru a initia campania Adopta o scoala, pentru a promova lectura in satele romanesti.

Foarte putini elevi din mediul rural au un acces limitat la carti, bibliotecile de la sate avand prea putine (spre deloc) carti pentru copii. De aceea, parintii si cei mici sunt invitati sa participe la o serie de evenimente lunare, prin care se vor strange fonduri pentru proiectul national de lectura Cartile Copilariei.

Prin aceasta initiativa, Asociatia Curtea Veche si Gradinita Bambi Step by Step isi propun ca, pana la finalul anului scolar, sa poata oferi cate o carte fiecarui elev din Letea Veche si sa organizeze in acea localitate cluburi de lectura.

Pentru luna martie, sunt pregatite doua seri de lectura:

  • Luni, 7 martie, ora 17.00, Seara de lectură la Scoala Step by Step, impreuna cu Ana Popescu (actrita);
  • Joi, 10 martie, ora 17.00, Moment de lectura si muzica la Gradinita Bambi Step by Step, impreuna cu Margareta Paslaru (artist plurivalent).

Serile de lectura au la baza volumele colectiei “Cartile Copilariei”, o serie de repovestiri dupa romane celebre din literatura universala, colectie aparuta la Curtea Veche Publishing.

Taxa de participare la aceste evenimente este de 30 lei / copil (pentru parinti sau insotitori nu se percepe taxa), suma ce are rol de donatie. Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri, trimite un e-mail pe adresa office@bambistepbystep.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s