Calatoreste cu gandul si cu fapta

Inainte sa pornesti pe un nou drum in viata, in orice fel de calatorie, tine cont de cateva principii importante. Descopera-le alaturi de Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata”.

S-ar putea sa te surprinda cate lucruri minunate si cati oameni frumosi poti cunoaste atunci cand iti deschizi sufletul si mintea catre nou!

„Am invatat sa plec in orice calatorie fara idei preconcepute, deschisa catre experiente noi, iar mintea libera de prejudecati o iei cu tine ca tovaras de drum nu numai in periplurile reale, ci si in cele virtuale”, ne spune Andreea Marin.

Dar cum te pregatesti de o astfel de calatorie? Ce poti invata in momentul in care iti dai voie sa privesti in jurul tau fara preconceptii?

In acest episod „Pretuieste Viata”, vei gasi povesti pline de invataminte, ale unor oameni simpli, dar, in acelasi timp, extraordinari. Hai sa pornim impreuna intr-o noua calatorie!

In acest episod, afla cum sa te pregatesti emotional de un nou drum, de orice fel ar fi el. Andreea Marin te va insoti cu povesti uimitoare, din calatoriile sale, despre locuri si oameni extraordinari, fascinanti tocmai prin simplitatea lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s