Cabral: Totul tine de cum iti pregatesti copilul sa ia deciziile bune

Cabral: Totul tine de cum iti pregatesti copilul sa ia deciziile bune

Unul dintre cei mai veseli oameni din televiziune, Cabral Ibacka, a venit la Itsy Bitsy FM sa ne insenineze ziua, si sa ne povesteasca despre cum se simte el in rolul de tata de adolescenta. In emisiunea Tati in dialog, vedeta ne-a vorbit despre cum vede educatia copiilor si viata de parinte. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

„Multi dintre noi isi imagineaza ca sunt in control si ca au parghii la dispozitie – pedepse si interdictii. De fapt, cred ca totul tine de comunicare si tine in a pregati copilul sa ia deciziile bune, nu a-l priva. Il pregatesti si il lasi sa aleaga si speri ca alege bine, nu alegi tu pentru el”, aflam de la Cabral.

In calitate de tata de adolescenta, prezentatorul TV recunoaste ca, oricat ai anticipa aceasta etapa, tot nu se simte complet pregatit. In acelasi timp, se simte foarte mandru de fiica sa, Inoke, spunand ca „in imperfectiunea ei, e perfecta pentru mine”.

Intr-o rubrica noua, gazda emisiunii, Alex Zamfir, l-a provocat pe Cabral sa completeze si cateva fraze din viata de parinte. Iata-le pe scurt, dar te invitam sa asculti podcastul pentru a descoperi raspunsurile complete:

  • Stii ca esti parinte atunci cand… „te uiti la un film si, la o anumita secventa prea dezbracata, te gandesti ca au exagerat.”
  • Mi-am promis ca niciodata, ca parinte, nu… „o sa urlu. Bine ca ma temperez usor.”
  • Sa fii parinte este… „foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte misto.”
  • Sunt mandru de copilul meu pentru ca… „este in stare sa ma contrazica si sa imi demoleze un punct de vedere pe care eu sunt foarte sigur.”
  • Cel mai greu, ca parinte, mi-a fost… „cand am divortat.”

Interviul a continuat cu discutii despre rasism, viata copilului cu un parinte faimos, educatie sexuala si, bineinteles, rolul de tata. Asculta toata discutia aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s