Bucurestiul redevine Capitala Teatrului de Animatie

Teatrul Tandarica anunta o noua editie a Festivalului International al Teatrului de Animatie „Spectacole de Colectie”. In acest an, te asteapta peste 60 de evenimente!

Festivalul are loc intre 13 si 23 noiembrie si aduce pe scena trupe si profesionisti din 8 tari invitate (Austria, Belgia, China, Croatia, Grecia, Franta, Italia, Spania) si 14 teatre si proiecte independente romanesti (Arad, Alba Iulia, Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti).

Pe langa spectacole, vei putea lua parte la workshopuri, conferinte si lansari de carte, adresate atat copiilor cat si adulţilor, profesionistilor si iubitorilor de teatru vizual in general.

Ne-am dorit un festival << dialog intre generatii in teatrul vizual >>, un eveniment care sa ne ajute sa aliniem Romania la tendintele mondiale si, in acelasi timp, sa fim relevanti pentru un public cat mai larg. […] Vrem ca acest Festival sa fie un reper pentru drumul dificil, dar absolut necesar pe care il are de parcurs teatrul vizual si de animatie romanesc”, declara Calin Mocanu, directorul Teatrului de Animatie Tandarica.

Programul complet va fi disponibil în curând pe site-ul Teatrului Tandarica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s