Boots Sensitive Baby – spalare din cap pana in picioare

Pielea copilului, mai ales a nou-nascutului, este delicata si poate fi predispusa la sensibilitate, uscaciune si uneori chiar eczeme. Prin urmare, are nevoie de ingrijire speciala, suplimentara.

Gama Sensitive Baby de la Boots a fost dezvoltata de catre experti Boots in colaborare cu un renumit medic dermatolog, pentru a crea cele mai delicate si gentile produse pentru pielea bebelusului tau. Produsele noastre sunt special formulate pentru a fi 100% fara culoare si fara parfum, hipoalergenice si testate dermatologic.

Gelul de spalare din cap pana in picioare Boots Sensitive Baby are un sistem unic, special proiectat cu o formula de spumare redusa, adecvat pentru ingrijirea zilnica a tuturor tipurilor de piele, sensibila sau uscata, inclusiv cu eczema.

Cu un adaos de crema hidratanta, acest gel 100% fara sapun curata si ingrijeste delicat pielea si parul bebelusului tau, iar formula unica fara lacrimi este blanda si delicata cu ochii lui.

Mod de utilizare: Turnati in mana sau pe prosop, frecati pana face spuma si aplicati pe pielea umeda si par. Alternativ, se toarna in apa calda din baita copilului. Clatiti bine la final.

ATENTIE! Evitati contactul cu ochii! In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa. Supravegheati copiii in timpul utilizarii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s