Bogdan Dumitrache despre cum este sa pierzi un copil

Bogdan Dumitrache despre cum este sa iti pierzi copilul

Desi nu si-a ratacit vreodata fetitele pentru mai mult de cateva minute, Bogdan Dumitrache a fost fortat, prin rolul din filmul „Pororoca”, sa invete cum se simte un tata intr-o astfel de situatie. Invitat la Itsy Bitsy FM, in emisiunea Tati in dialog, actorul ne-a povestit atat despre rolul care i-a adus premiul de interpretare la Festivalul San Sebastian, cat si despre rolul de tata al copiilor sai.

In „Pororoca”, Bogdan Dumitrache este protagonistul povestii, in rolul lui Tudor Ionescu, un om obisnuit, cu o familie normala, si o viata linistita. Intr-un moment de neatentie, Tudor isi pierde unul din cei doi copii, iar viata i se rastoarna complet. Filmul urmareste in special transformarea personajului principal dintr-un parinte ca noi toti intr-un om cuprins de nebunie si disperare.

Este un rol in care nimeni nu ar vrea sa fie pus in viata reala, desi probabil ca foarte multi parinti l-au incercat la un moment dat, timp de cateva secunde sau minute, in mall-uri, parcuri sau locuri de joaca. La o scara mult mai mare, ceea ce ne-a redat Bogdan Dumitrache pe marele ecran este acel moment in care copilul nu mai este in raza vizuala a parintelui si intervine panica.

In rolul de tata in viata reala, Bogdan spune ca i se pare ca este necesara o doza de control, in ceea ce priveste cresterea copiilor. „Exista o marja de siguranta, in care noi ne putem desfasura si putem lasa si copiii, astfel incat sa fim aproape de limita de independenta, dar fara sa-i expunem la pericole”, ne-a spus el.

Mai multe despre viata de parinte a actorului te invitam sa descoperi acum, la Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s