Boem Club ofera burse copiilor talentati

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza un concurs pentru acordarea de burse copiilor si tinerilor talentati la muzica.

Inscrierile in concurs se fac in perioada 20-31 ianuarie 2016. Copiii (cu varste intre 4 si 13 ani) si tinerii (cu varste intre 14 si 18 ani) pot participa astfel:

  • completeaza acest formular de inscriere;
  • trimit formularul pe adresa de e-mail denisa.petrean@boemclub.ro, impreuna cu o inregistrare video de maxim 5 minute, cu interpretarea unei piese la pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon sau canto.

Rezultatele concursului vor fi afisate pe site-ul Scolii de Muzica Boem Club pe data de 5 Februarie 2016.

Bursele constau in lectii de muzica gratuite in cadrul scolii, pe durata a 6 luni de zile, la oricare din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club, bursierii avand posibilitatea sa lucreze in aceasta perioada cu profesionisti in muzica, profesori absolventi de conservator cu experienta in predare. Bursierii vor beneficia saptamanal de lectii de instrument, teoria si istoria muzicii si cor. Totodata, cei care vor fi selectati bursieri in cadrul Boem Club, vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele Boem Club, in calitate de interpreti.

“Sustinem anual acordarea de burse copiilor si tinerilor talentati la muzica inca din 2010, deoarece consideram ca este de datoria noastra sa ne implicam activ in sprijinirea cator mai multi copii si tineri talentati la muzica care sunt pasionati de acest domeniu si isi doresc sa aprofundeze tainele muzicii, dar poate nu au posibilitatea sau contextul potrivit sa investeasca in talentul lor.” – Claudia ATANASOAE, Director Scoala de Muzica Boem Club

Proiectul Burselor Mici Interpreti face parte din Campania Scolii de Muzica Boem Club Si tu poti canta!”, lansata in urma cu 5 ani, campanie educationala anuala prin care Boem aduce muzica mai aproape de copiii si tinerii din Romania.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s