Boboceii – Zambetul Copilariei

Odata cu descoperirea postului Itsy Bitsy FM, Familia Costache, cunoscuta si ca Boboceii, a trecut printr-o schimbare care le-a adus numai bucurie in familie!

Pana sa descopere frecventa copilariei, Cristina Costache, pe atunci in clasa I, era un copil atat de incarcat de teme si activitati extrascolare incat nu mai avea timp de joaca sau de petrecut in familie.

In 2010 insa, odata cu nasterea surioarei ei, Andreea, lucrurile aveau sa se schimbe in bine. Mama fetelor, aflata in concediu de maternitate, a descoperit Itsy Bitsy FM, un loc in care a gasit muzica pe gustul ei si al copiilor, jocuri si emisiuni pentru toata familia.

„Cei doi ani in care am stat acasa cu Andreea mi-au fost ocupati, in proportie de 90%, cu Itsy Bitsy”, spune ea.

Boboceii au gasit informatii utile pentru parinti, personaje hazlii pentru copii si jocuri si activitati care i-au ajutat sa se redescopere ca familie. Tata Costache si-a descoperit partea copilaroasa, copiii si mama au devenit mai creativi si cu totii au invatat ce este prietenia adevarata.

„Tot atunci, am reinceput sa mergem la teatru, am facut primul nostru chec din cartea de bucate pentru parinti si bunici isteti, am fost la film, am facut primele exercitii de dictie, am facut un caiet special cu teme pentru acasa…” Si lista mamei Costache, plina cu activitati de familie, poate continua. „Foloasele sunt multiple si cred ca au radacini in tot ceea ce facem zilnic.”

Cristina a castigat si un concurs de creativitate Itsy Bitsy si a primit in dar productia unei melodii special facute pentru ea: Zambetul Copilariei!

Acum, Cristina are 16 ani si este un model pentru surioara ei de doar 6 anisori, iar relatia cu mama ei s-a transformat intr-una bazata pe o prietenie profunda.

Pentru Bobocei, Itsy Bitsy FM a insemnat si inseamna prietenie neconditionata. Pentru noi, Boboceii sunt prieteni pe vecie!

Spiritul bun sa va lumineze sufletul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s