BikeFest 2018: Pedalam pentru o cauza buna

BikeFest 2018: Pedalam pentru o cauza buna

Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita in 1 si 2 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, la cea de-a opta editie a BikeFest. In tot acest timp, peste 30.000 de oameni au sarbatorit bicicleta si tot ce aduce ea in vietile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sanatate si – nu chiar in ultimul rand – competitivitate si sportivitate.

BikeFest 2018 va avea si o componenta caritabila. Toti banii din taxa de participare la Urban Race – MTB & ROAD merg la sportivii paralimpici. La oamenii pentru care imposibilul nu exista. La oamenii care ne arata ca, daca vrei sa zbori, nu trebuie decat sa crezi ca ai aripi si sa le intinzi!

Asa ca ia-ti prietenii si vino la BikeFest, locul in care ziua incepe cu bicicleta si se termina cu biciceta si cu o fapta buna. Distractia dureaza doua zile,  in 1 si 2 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti. BikeFest inseamna cele mai fun competitii, activitati de relaxare, muzica si multe, multe premii.

Si anul acesta, la Urban Race – MTB & ROAD ne bucuram de sprijinul si de experienta echipei NoMad, asa ca o sa ai parte de o super competitie prin curtea Palatului Parlamentului. Nu iti trebuie decat o bicicleta de MTB sau o cursiera pentru a te inscrie la cursa de MTB sau la cea de Road, sau de ce nu, la ambele curse!

BikeFest este despre prieteni, oameni relaxati si prietenosi ca tine si despre pasiunea noastra, a tuturor, pentru pedalat.

In 2009 am inceput sa investim in proiectul I’Velo pentru ca eram convinsi ca Bucurestiul are nevoie de o schimbare de mentalitate in ceea ce priveste transportul urban. De atunci sarbatorim, in fiecare toamna, impreuna cu voi, mersul pe bicicleta. Vino si tu alaturi de prietenii tai la BikeFest 2018 si sustine transportul alternativ si sustenabil!”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

Ne bucuram sa organizam, pentru al optulea an consecutiv, un eveniment pentru iubitorii de bicicleta. BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care «pe doua roti» inseamna un stil de viata, locul unde se intalnesc cu prietenii lor. Continuitatea lui nu face decat sa ne consolideze convingerea ca Biciclistul urban este noul locuitor al Bucurestiului. Am pregatit impreuna cu partenerii nostri un adevarat festival al biciclistului urban, cu multe activitati, cu Urban Race – MTB & ROAD – cea mai tare tura cu bicla prin oras! Te asiguram ca este cel mai bun moment sa iti iei bicicleta si sa o lasi sa scoata ce e mai bun din tine. In plus, din distractia noastra mai iese ceva bun: toti banii stransi din inscrieri se duc la sportivii paralimpici“, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Recapitulam: BikeFest 2018 inseamna doua zile de distractie pe doua roti, cele mai cool competitii si premii, concerte, relaxare si, deloc in ultimul rand, o cauza in care noi credem si pe care v-o propunem si voua din toata inima: cauza sportivilor paralimpici. Hai sa-i ajutam sa ajunga la Jocurile Paralimpice de la Tokyo! Chiar merita!  


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s