Bigfoot Junior continua aventurile renumitului sau tata la cinema

Bigfoot Junior continua aventurile renumitului sau tata la cinema

Protagonist al multor povesti si animatii, legendarul personaj Bigfoot este pus in fata unei noi provocari, aceea de a invata sa fie tata si a tine pasul cu simpaticul si curiosul sa fiu, Adam. O animatie distribuita de Vertical Entertainment, Bigfoot Junior are premiera pe marile ecrane din tara din 3 noiembrie, in varianta dublata in limba romana.

Un visator incurabil, Adam habar nu are ce aventura uriasa il asteapta! N-ar fi prima data cand viata lui este invaluita in mister, insa acum toate secretele sunt pe cale sa fie descoperite. Baiatul a fost crescut doar de mama lui si nu a stiut niciodata unde a disparut tatal sau.

Insa, in momentul in care a descoperit mai multe scrisori de la el, impreuna cu adresa destinatarului, gasirea tatalui devine cea mai importanta misiune.

Curand, va afla ca pericolele care l-au tinut pe Bigfoot la distanta inca nu au disparut, iar in misiunea celor doi vor intra si cele mai haioase animalute din padure, un urs pe cat de fioros, pe atat de afectuos, precum si cel mai guraliv raton din padure.

Povestea animatiei Bigfoot Junior a luat nastere in 2012, dupa o discutie detasata intre scenaristii Cal Brunker si Bob Barlen. „Eram in prima zi de vacanta si la pranzul la care ne propuseseram sa nu discutam despre munca, a aparut rapid intrebarea: Daca Bigfoot ar avea un copil? Pana la finalul zilei, eram atat de incantati de noua idee si atat de implicati incat am inceput sa scriem scenariul. Este incredibila energia care apare in momentul in care ia nastere o idee atat de ofertanta.”, povestesc cu incantare cei doi scenaristi.

O productie nWave Pictures si StudioCanal, filmul animat Bigfoot Junior ii va cuceri atat pe copii cat si pe parinti cu o poveste plina de culoare si umor, care are premiera pe marile ecrane din 3 noiembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s