Beneficii in Postul Pastelui

Beneficii in Postul Pastelui

Pentru ca ne aflam in Postul Pastelui, Simona Dragomir ne propune la Traieste Sanatos sa aflam beneficiile pe care aceasta perioada ni le aduce.

Ai observat cum cele mai mari posturi se afla cam in perioada in care se schimba anotimpurile? Explicatia logica este ca, in aceste momente, nu numai ca iti cureti gandurile si sufletul de pacate, dar iti cureti si organismul. In alte cuvinte, treci printr-o perioada de detoxifiere.

Iar pentru curatarea organismului, Postul Pastelui este cum nu se poate mai potrivit, pentru ca primavara avem parte de o atatea verdeturi, fructe si legume proaspete, incat nici nu ne mai gandim la mancaruri greoaie, cu multa carne.

Postul este o perioada in care ii dam un ragaz sistemului digestiv sa se refaca si ne imbunatatim imunitatea. In acelasi timp, insa, este si un timp in care putem face o detoxifiere si la nivel spiritual.

Totusi, trebuie sa avem in vedere si daca sanatatea ne permite sa tinem tot postul. (Pana la urma, Postul Pastelui dureaza 48 de zile.) Asadar, cum trecem prin Postul Pastelui, astfel incat sa nu ne fie afectata sanatatea? Afla aici, de la Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competenta in apifitoterapie (Medica RD Esthetic, tel: 0734.410.417).

Vezi si:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s