Bebe se trezeste des noaptea sa manance? Foarte bine!

Bebe se trezeste des noaptea sa manance? Foarte bine!

Alaptarea pe timpul noptii poate fi obositoare pentru mamica, dar este foarte utila pentru copil. Iata solutia ideala, pentru situatiile in care al tau bebe se trezeste des noaptea sa manance.

Sigur ca este greu sa te trezesti de mai multe ori pe noapte. Este dificil si cand nu ai copil, dar cu atat mai mult cand te trezesti pe sunetele de plans ale puiului tau. In primul rand, vrem sa stii ca este normal ca micutul sa se trezeasca in timpul noptii sa ceara lapte, mai facemai ales in primele luni de viata, cand inca nu si-a reglat programul.

Apoi, exista o solutie foarte simpla si foarte utila, atat pentru tine, cat si pentru copil, prin care nu mai e un chin daca bebe se trezeste des noaptea sa manance: dormiti impreuna. Cand dormiti in acelasi pat, nu numai ca tu nu mai trebuie sa te deplasezi prea departe, de mai multe ori pe noapte, dar si bebelusul este avantajat de contactul cu pielea mamei.

Afla acum, la Parinti de Pici, si mai multe beneficii pe care ti le aduce alaptarea pe timpul noptii, astfel incat sa nu te mai ingrijorezi cand al tau bebe se trezeste des noaptea sa manance.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s