BCR aduce un labirint colorat si multe surprize la RadioPlaja Itsy Bitsy!

Pana pe 31 august ne gasesti in Mamaia, la RadioPlaja Itsy Bitsy, zi de zi, pentru ca vrem sa facem din vacanta de vara a copilul o experienta memorabila! Pe langa jocurile si concursurile pe care le pregatim in fiecare zi pentru cei mici, avem si activitati amuzante si educative, care sa ii ajute pe cei mici sa invete lucruri practice si utile, in cele mai distractive moduri!

Una dintre aceste activitati este pusa la cale de Banca Comerciala Romana (BCR). Este vorba despre un labirint gonflabil mare si colorat, care sigur ii va incanta pe cei mici!

Copiii care reusesc sa parcurga tot labirintul, vor fi premiati cu tatuaje temporare si carti educative „Scoala banilor bine-crescuti”.

In plus, tot la RadioPlaja Itsy Bitsy, BCR te asteapta impreuna cu prichindelul tau cu Economida, care ii ajuta pe copii sa-si implineasca visurile economisind inca de la cele mai mici varste.

 

Ne vedem pe plaja, pana pe 31 august. Da JOIN evenimentului de pe Facebook RadioPlaja Itsy Bitsy | In direct de la Mamaia si ramai la curent cu toate noutatile de la mare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s