BCR aduce Scoala de Bani la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy

BCR aduce Scoala de Bani la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

BCR ii invita pe cei mari si mici sa participe la atelierele Scoala de Bani, care vor avea loc pe 1 iunie, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti.

Daca vrei sa fii mai chibzuit si sa intelegi cum sa-ti administrezi bugetul personal, participa la atelierele Scoala de Bani, sustinute de profesorii de educatie financiara din BCR, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018.

Profesorii BCR te pot ajuta:

  • sa iti analizezi situatia financiara;
  • sa iti setezi obiective financiare;
  • sa iti faci bugetul personal;
  • sa iti dezvolti un plan de actiune;
  • sa intelegi cum iti poti gestiona datoriile sau investitiile;
  • sa devii mai atent la cheltuieli.

Tot la cortul BCR, cat timp vei descoperi atelierele, copiii vor invata o multime de trucuri de la un magician iscusit si vor putea participa la ateliere creative si vor avea parte de multe surprize!.

Asa ca, hai la atelierele Scoala de Bani, care vor tine toata ziua de 1 iunie la cortul BCR si bucura-te de multe surprize!

Scoala de Bani este un program GRATUIT, de educatie financiara, destinat adultilor, tinerilor si copiilor. Materialele de curs au fost dezvoltate special pentru acest proiect si sunt bazate pe principii de educatie financiara testate la nivel international. Ele sunt non-comerciale, nefacand referire la niciun produs sau serviciu al bancii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s