Balul Britanic 2015

Palatul Mogosoia va gazdui vineri, 12 iunie 2015, Balul Britanic pentru parinti si copii. Acest eveniment de inalta tinuta va premia copiii cu merite deosebite la limba engleza pe parcursul anului scolar 2014-2015 in cadrul concursului Fonix si a altor examene internationale.

Concursul de limba engleza Fonix este organizat gratuit in scolile publice din Bucuresti de catre International House Bucharest, prin divizia sa specializata de limba engleza pentru copii – English Kids Academy, cu acordul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Totodata, evenimentul va avea si o puternica miza caritabila, strangand fonduri in acest an pentru SOS-SATELE COPIILOR.

International House Bucharest si English Kids Academy vor organiza astfel cea de-a patra editie a Balului Britanic, eveniment cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania.

Balul Britanic beneficiaza an de an de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii, care a transmis Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment.

Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara: tabara educationala de doua saptamani in Marea Britanie, tabere cu profesori britanici in Romania, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice dedicate lor.

Evenimentul va aduna aproximativ 800 de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentati marcanti din domeniul educatiei.

Elevii English Kids Academy si elevii premiati in cadrul concursului Fonix vor sarbatori sfarsitul anului scolar in cadrul British Ball, purtand costume de epoca, bucurandu-se de premii, surprize, concerte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s