Back to school: Maratonul atelierelor si cursurilor PlaYouth

Sambata, pe 21 septembrie si Duminica, pe 22 septembrie, incepe maratonul atelierelor si cursurilor PlaYouth,  intre orele 11:00 si 17:00, la casa EFdeN (Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – in curtea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor).

Stim ca cei mici au multe pasiuni si ca este greu sa aleaga pe care sa o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta activitatile noastre timp de doua zile. Trainerii nostri le-au pregatit o multime de surprize care sa le starneasca curiozitatea si trezeasca interesul.

Evenimentul va contine demo-uri de ateliere de chimie distractiva, origami, pictura, etc. dar si alte activitati creative si distractive pe care le pot face alaturi de parinti. Pe langa acestea, veti putea sa stati de vorba cu echipa PlaYouth si sa descoperiti ce alte activitati mai pun la cale pentru perioada urmatoare.

Agenda evenimentului va fi afisata in curand pe site-ul: https://playouth.ro.

Pe parcursul intregii zile vom avea alaturi de noi prietenii de la Slick Drum – Events, zona de hamace, multe jocuri de societate pentru toti participantii cu Creative Board Gaming si veti putea descoperi minunata masuta cu multe activitati interesante alaturi de Mari & Mici.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Edu Class

Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunza, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Gokids, Romania Pozitiva, IQads, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom, Parenting Academy.

Parintii aleg activitatile noastre pentru ca aici, copiii lor invata ceva practic si util pentru dezvoltarea unor abilitati precum incredere in sine si in ceilalti, rabdare, bucurie, pasiune, libertate si curiozitate. Prin contextele pe care le cream, copiii ajung sa se imprieteneasca si sa discute liber despre tot ce simt, sa fie buni unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa, sa se implice activ in ceea ce fac alaturi de alti copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s