Baby Expo da startul distractiei pentru bebelusi

BABY EXPO isi deschide azi portile pentru 4 zile de shoping, informare si distractie adresate parintilor si copiilor pana in 5 ani.

 Punctele de atractie ale targului sunt: Restarantul bebelusilor, lectiile de Bucatareala in familie cu Irinuca, produsele inovative precum biberonul Hi-Tech, scaunul auto cu protectie antibacteriana, Baby-Monitorul digital ultraportabil cu fixare la incheietura mainii bebelusilor, papusi insotite de un card cu povesti in romana si engleza si chiar un Robot din lemn, dar cu sentimente . Parintii sunt invitati la sala polivalenta si sa participe la evenimente, concursuri, seminarii precum Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea , Salsa BABY sau Piticii Sportivi.

Daca acasa vizita unui copil in bucatarie este o provocare greu de tolerat pentru multi parinti, la “Bucatareala in familie cu Irinuca” orice copil are sansa de a amesteca in voie ce legume si fructe ii plac, de a experimenta, gusta, atinge, mirosi alimente sanatoase, pe care adesea abia acum le descopera. Daca esti mama si nu stii cum sa impaci gatitul sanatos cu timpul petrecut alaturi de cel mic, vino la “Bucatareala in familie cu Irinuca ” si experimenteaza joaca in bucatarie alaturi de psihologi, medici si parinti ca tine.

Irinuca te asteapta cu mere si suc de mere, in fiecare dimineata, la BABY EXPO. 

 


 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s