Baby Boom Show la final de editie

Editia de primavara a Baby Boom Show s-a incheiat si a marcat un nou succes al targului dedicat copiilor de 0-7 ani si viitoarelor mamici.

Timp de patru zile (2-5 aprilie), mii de vizitatori au trecut pragul Pavilionului Central din Romexpo, pentru a alege din oferta bogata si variata a peste 300 de firme si branduri reprezentate, dar si pentru a lua parte la toate evenimentele conexe ale targului.

Anul acesta, targul Baby Boom Show a fost repozitionat si transformat intr-un produs Quality Premium.

Vizitatorii au avut parte de reduceri speciale, de pana la 70%, valabile doar pe perioada targului, si o multime de alte beneficii. Sute de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite, in cadrul Clinicii Baby Boom powered by MedLife. De asemenea, peste 300 de viitori parinti au aflat despre cresterea bebelusului, de la moasa Anca Balasoiu, in cadrul cursului de puericultura „Scoala Viitoarelor Mamici”.

BabyBoom05In plus, s-au castigat si o multime de premii, in cadrul tombolelor de la targ: scaune auto, carucioare, kituri de celule stem, vouchere de 500 de lei in fiecare zi, pentru jucarii, cursuri de educatie prenatala, servicii de nastere si multe altele.

Urmatoarea editie Baby Boom Show va avea loc in toamna.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s