Babareasa – un loc de joaca neconventional la Black Sea Arts Festival

Intre 11 si 14 octombrie are loc, la Bucuresti, BLACK SEA ARTS FESTIVAL – un festival complex care imbina muzica, filmul, animatia si teatrul cu arhitectura, fotografia, literatura si performance-ul, in cadrul primului eveniment care aduce sub aceeasi umbrela artisti din Romania, Bulgaria, Turcia, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Rusia, Ucraina si Moldova.

In cadrul festivalului exista si o zona dedicata copiilor, intitulata BabaReasa. E vorba de un loc de joaca out-of-the-box, aflat intre traditie si modernitate, format din mai multe casute de lemn.

Fiecare casuta e realizata respectand detalii arhitecturale ale caselor traditionale din Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Republica Azerbaidjan si Ucraina.

Cei mici sunt invitati sa exploreze fiecare casuta din cadrul BabaReasa si sa asiste la animatiile ce vor fi proiectate in interiorul acestora.

Tot pentru copii vor fi organizate, in cadrul BLACK SEA ARTS FESTIVAL, o serie de ateliere simpatice: de pictura pe apa si caligrafie otomana, precum si un workshop de stop motion animation.

Casutele pot fi vizitate sambata si duminica, 13 si 14 octombrie, intre orele 14.00 si 20.00, iar accesul este gratuit.

Detalii despre programul festivalului gasesti aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s