Avantajele unui portbebe

Avantajele unui portbebe

Daca te pregatesti sa aduci un sufletel pe lume, probabil ca te-ai intrebat si cum va veti deplasa impreuna. Atat caruciorul, cat si varianta de portbebe au avantajele lor. In aceasta editie a emisiunii Parinti de Pici, iti spunem ce ne place noua la sistemele pentru purtarea bebelusului.

Sigur, caruciorul iti permite sa duci mai multe obiecte necesare bebelusului, fara sa iti rupi spatele sau bratele cu bagaje. Insa, cand dai de scari, lifturi sau chiar borduri, negresit simti toata greutatea pe care doar o impingeai. Ce sa mai zicem de spatiile mici, in care nici macar nu poti intra, daca ai caruciorul prea mare.

Ca urmare, am ales sa ne concentram pe portbebe in aceasta editie Parinti de Pici, mai ales ca tot avem o mare fana a acestui sistem pentru purtarea bebelusului, anume Georgiana, realizatoarea emisiunii: „Tin sa ma declar o mamica purtatoare convinsa. Ma conving zilnic, de mai bine de 1 an si jumatate, de cat de usor ma pot deplasa peste tot cu copilul asezat frumos in marsupiu.”

Printre avantajele pe care mamica Georgiana le citeaza se numara:

  • libertatea de miscare a parintelui;
  • confortul bebelusului – este linistit ca te are aproape si se simte protejat la pieptul tau;
  • stimularea digestiei, a tranzitului si a somnului, prin miscarea ritmica a parintelui, in timpul mersului.

Afla din podcast si cum sa alegi cel mai bun portbebe, pentru o dezvoltare armonioasa a piciului tau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s