Au inceput inscrierile la Ora de Nutritie! Seminar gratuit pentru parintii responsabili

Au inceput inscrierile la Ora de Nutritie! Seminar gratuit pentru parintii responsabili

Pe 23 mai, incepand cu ora 17:00, la Teatrul Elisabeta, are loc cel de-al doilea seminar gratuit de la Scoala Parintilor Responsabili din 2018. Ora de Nutritie va implica toti parintii prezenti in discutii importante si utile cu specialistii prezenti, despre alimentatia copilului, a familiei si a mamicilor care alapteaza. Pentru ca a manca este o necesitate, insa a manca sanatos este cu adevarat o arta, iar organismul copiilor nostri porneste in viata ca o panza alba, pe care noi, parintii trebuie sa ne ingrijim sa o pictam in culorile unei dezvoltari sanatoase si frumoase.

Astfel, Miercuri, pe 23 mai, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Nutritie, toti parintii sunt invitati sa invete alaturi de noi care sunt cele mai bune si mai eficiente ustensile in nutritia sanatoasa a intregii familii, ascultand sfaturile a trei specialisti bine pregatiti in domeniu care vor aborda subiecte mai mult decat interesante:

Ora de Nutritie – Lectia 1

Alimentatia in sarcina si alaptare: tabu-uri, mituri si delicii culinare – Adriana Brumaru, Fitness Nutrition Diet Specialist la Sanatate pentru Viata.

Ora de Nutritie – Lectia 2

Diversificarea nu doare! Strategii pentru copii mancaciosi – Crina Coliban, Femeia-care-ii-face-pe-copii-sa-manance.

Ora de Nutritie – Lectia 3

Cele 10 porunci ale unei alimentatii sanatoase si gustoase – Dr. Ruxandra Plesea, Medic specialist diabet zaharat. nutritie si boli metabolice.

Seminarul va fi moderat de una dintre cele mai admirate femei si mamici, Ileana Badiu, blogger la super40.ro, femeie de afaceri si mama responsabila a unui baietel de 9 ani.

Inscrierile la Ora de Nutritie se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradenutritie.php.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminariile Scoala Parintilor Responsabili gasesti aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili.

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s