Au inceput inscrierile la Ora de Disciplina – seminar gratuit pentru parintii responsabili

Qbebe deschide seria de toamna a seminariilor gratuite ale Scolii Parintilor Responsabili cu Ora de Disciplina, pe 25 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti.

In cadrul seminarului parintii vor afla, de la specialisti, cum sa deprinda arta disciplinei astfel incat sa construiasca un pod cat mai trainic pentru viitorii adulti ce vor deveni copiii lor.

Ajutand copilul sa se adapteze institutiilor scolare, sa inteleaga rostul regulilor, sa isi modeleze propria organizare si disciplina interioara, fiecare parinte isi ajuta, de fapt, copilul sa devina un adult de succes.

Programul seminarului Ora de disciplina:

Lectia 1
Ghid pe varste: regulile si rutinele care ajuta in disciplinarea copilului – Antonia Noël, Specialist in Comunicare, consultant si formator in Comunicare Relationala, autor de carte pentru copii

Lectia 2
Cresa, gradinita si scoala: ghid de adaptare, acceptare si comunicare – Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger „Fericiti cei ce comunica”

Lectia 3
Cum adaptezi disciplinarea copilului varstei si personalitatii acestuia – Cristina Dimitrescu, Psiholog clinician si psihoterapeut, mentor coach si trainer

Inscrierile la Ora de Disciplina se fac aici.

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie sociala descrisa de o serie de seminarii gratuite pentru parinti care aduc la catedra cei mai bine pregatiti specialisti pe teme specifice. Scopul campaniei este sa ofere acces facil parintilor catre o trusa de informatii complete si corecte prin care sa fie stimulati si sustinuti in a creste copiii frumosi si sanatosi. Campania a deschis portile scolii in octombrie 2016, si de atunci a organizat 15 seminarii gratuite, care au adunat peste 2400 de parinti si viitori parinti si au adus la catedra peste 90 de specialisti bine pregatiti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s