Ateliere de creativitate la Craciunul in Bucate

In luna cadourilor, cei de la Creative Arts ii invita pe copii la Craciunul in Bucate – Festivalul traditiilor culinare din intreaga lume.

Craciunul in Bucate are loc in perioada 12-23 decembrie, in Piata Unirii din Bucuresti. O multime de activitati creative ii asteapta pe cei mici, pentru a transforma Craciunul in cea mai creativa perioada a anului.

Ajutati de o echipa de traineri-spiridusi, copiii vor descoperi cat de usor se fac braduti din farfurii de carton, din cartoane de oua sau din forme de briose, reni din role de carton, felicitari din colaje si decoratiuni din bete de inghetata.

De asemenea, vizitatorii mari si mici ai evenimentului vor putea picta motive de sarbatoare pe ceramica si vor fi invitati sa asambleze si sa decoreze casute din turta dulce.

Craciunul in Bucate este deschis zilnic, intre orele 12.00 si 20.00, intre 12 si 23 decembrie. Atelierele de la eveniment se vor desfasura pe 13, 14, 20, 21, 22 si 23 decembrie, dupa urmatorul program:

  • 15:00-17:00 / Atelier de braduti din farfurii de carton cu Creative Arts.
  • 15:00 – 19:00 / Atelier de pictura pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio.
  • 17:00 – 19:00 / Atelier de asamblat si decorat casute din turta dulce.

Participarea la atelierele Creative Arts costă 10 lei, la atelierele de turta dulce 15 lei, in timp ce costul participarii la atelierele de pictura pe ceramica variaza intre 25 si 80 de lei, in functie de obiectul ales.

Evenimentul Craciunul în Bucate reuneste producatori de produse alimentare din diferite tari ale lumii, bucatari care vor gati pe loc, precum si artisti si artizani cu daruri de oferit celor dragi de Sarbatori.

sursa foto: itsybitsyfun.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s