Destiny Park lanseaza proiectul social Destiny PACT

Destiny Park, cel mai mare centru de Edutainment din Romania, care urmeaza sa se deschida in Bucuresti in 2021, lanseaza impreuna cu partenerii sai – City Insurance, Lidl si Reteaua Privata de Sanatate REGINA MARIA – proiectul social Destiny PACT.

In cadrul proiectului, 10% din veniturile obtinute de la parteneri vor fi donate Spitalului de Urgenta pentru copii „Grigore Alexandrescu”, precum si parintilor care solicita teste aditionale COVID.

Astfel, 60% din suma asigurata spitalului va acoperi costurile pentru testele RT-PCR efectuate in laboratoarele din cadrul Retelei Private de Sanatate REGINA MARIA.

In colaborare cu Reteaua Privata de Sanatate REGINA MARIA, Destiny Park va deschide un cont pre-platit la care Spitalul „Grigore Alexandrescu” sa aiba acces pe masura ce apar nevoile de testare.

De asemenea, procentul de 40% din suma va fi alocat achizitionarii echipamentelor de protectie, in special masti de protectie si halate de vizitator, costurile fiind suportate de Destiny Park.

„Proiectul de solidaritate comunitara Destiny PACT este expresia convingerii echipei Destiny Park ca viitorul se afla in mainile copiilor, iar noi, adultii, avem datoria de a le asigura fericirea, dezvoltarea si siguranta. Aceasta responsabilitate se manifesta mai pregnant astazi, cand sistemul de sanatate din Romania infrunta provocarile generate de virusul COVID-19: medicii sunt coplesiti de complexitatea provocarii, echipamentele de protectie disponibile sunt limitate, iar conditiile de criza afecteaza veniturile familiilor. In acest context, datoria noastra este sa sprijinim eroii din linia intai, persoanele care lupta pentru viata si viitorul nostru si al copiilor nostri.”, se arata intr-un comunicat al echipei Destiny Park.

Ce este Destiny Park?

Destiny Park reprezinta un parc tematic educational pentru copii, care va fi inaugurat in Bucuresti, Baneasa, in martie 2021.

Destiny Park implica o investitie de peste 23 milioane de lei si va cuprinde 43 de zone cu activitati de Edutainment, in care copiii vor invata prin intermediul jocului.

Aviatori, medici, prezentatori de televiziune, bancheri, piloti, pompieri, bucatari, constructori, politisti – o lume intreaga li se asterne la picioare copiilor in acest loc magic creat de ei pentru viitorul lor.

Destiny Park va fi un oras in miniatura, construit special pentru copii, cu institutii, cu economie si bani proprii. Va fi locul unde vocatiile, talentele si pasiunile celor mici sunt observate de specialisti in educatie. Totul pentru a descoperi din timp care ar putea fi domeniile in care vor excela peste ani, pentru a le intelege destinul in vreme ce se joaca intr-un imens parc al inteligentei.

Mai multe detalii se gasesc pe destinypark.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s