Asigurarea pentru transplant cu celule stem – STEM CELL, lansata de PLATINUM Asigurari

PLATINUM Asigurari-Reasigurari lanseaza, la initiativa BIOGENIS – Banca de Celule Stem si in parteneriat cu ASIGEST Broker de Asigurare, produsul de asigurare dedicat transplantului de celule stem – STEM CELL, un produs de asigurare de nisa, complex, care acopera toate costurile si cheltuielile generate de un transplant de celule stem.
Produsul de asigurare a fost creat ca raspuns la o nevoie existenta in piata, in contextul unui numar tot mai mare de parinti care apeleaza la recoltarea si stocarea de celule stem din cordonul ombilical.

Asigurarea pentru transplant de celule stem STEM CELL aduce un sprijin financiar complet parintilor la nevoie, rapid si in timp util, acoperind costurile si cheltuielile unui transplant de celule stem, efectuat atat in Romania, cat si in strainatate – Uniunea Europeana, daca transplantul nu poate fi efectuat in Romania.

[imagelink=”1615″ class=”imageLeft”] „Acoperirea STEM CELL include o gama larga de boli grave care pot fi tratate prin transplantul cu celule stem, acordand limite de despagubire care preiau presiunea financiara a unor momente si asa extrem de dificile in viata unor parinti – pana la maxim 200.000 Euro cheltuieli aferente transplantului efectuat in Uniunea Europeana, si pana la 100.000 Euro in Romania, totul pentru o prima anuala de 120 Euro”, spune Anca Babaneata, CEO PLATINUM Asigurari. 

Asigurarea STEM CELL are ca principale beneficii acoperirea cheltuielilor de transplant, investigatii si tratament precum si cheltuielile de transport si cazare (Asigurat si insotitor), acces la servicii medicale de calitate si, in plus, pot beneficia de interventia de transplant chiar parintele sau / si ceilalti copii (ca Asigurati aditionali).

Principalele avantaje ale Asigurarii STEM CELL sunt:

1. Acoperirea tuturor costurilor si cheltuielilor generate de efectuarea unui transplant de celule stem, dupa cum urmeaza:

Costuri/cheltuieli medicale necesar a fi efectuate pentru:

• teste si proceduri pre-transplant, inclusiv tratamentul efectelor secundare;

• transplantul efectuat Asiguratului cu celule stem proprii recoltate la nastere din cordonul ombilical, si/sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai daca aceasta procedura este considerata procedura standard);

• transplantul efectuat Asiguratilor Aditionali nominalizati in Polita de asigurare cu celulele stem proprii Asiguratului, recoltate la nasterea acestuia;

• tratamentul efectelor secundare, complicatiilor care pot aparea dupa efectuarea transplantului, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data efectuarii acestuia;

• alte cheltuieli medicale aferente Transplantului asigurat.

Costuri/cheltuieli suplimentare necesare Asiguratului in deplasarile efectuate in vederea interventiei de Transplant, precum si in vizitele medicale pre si post Transplant (in sublimita a 10.000 Euro), dupa cum urmeaza:

• Cheltuieli cu transportul Asiguratului (inclusiv transport de specialitate medical) precum si a maximum 2 insotitori ai acestuia;

• Cheltuieli cu cazarea Asiguratului precum si a maximum 2 insotitori ai acestuia.

2. Acoperire cost eficienta, accesibila unei familii cu venituri medii din Romania, pentru o limita de despagubire ridicata (pana la maxim 200.000 Euro in UE si 100.000 Euro in Romania).

3. Lista complexa de boli / afectiuni grave / terminale pentru care STEM CELL acopera costurile de transplant de celule stem recoltate din cordonul ombilical al Asiguratului.

Polita STEM CELL ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

Mai multe detalii se gasesc pe www.biogenis.ro si pe www.platinumasigurari.ro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s