#ArtesanaRecicleaza, pe copii ii premiaza, la 1uniFEST!

Prietenii de la  Artesana  vin la 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival de Ziua Copilului, cu campania #ArtesanaRecicleaza, un prilej pentru parintii care au adunat o sumedenie de borcane de-a lungul timpului sa le predea impreuna cu copiii la standul Artesana. Cei mici vor fi premiati pentru spiritul civic si vor invata mai multe despre ce inseamna protectia mediului si de ce e bine sa folosim ambalaje prietenoase cu mediul.

In spatele cortului se va amenaja un mini teren de fotbal, si se pune de un campionat, cu premii pentru fiecare participant!

Doritorii sunt incurajati sa se inscrie cat mai devreme in #EchipaArtesana! De asemenea, la cortul Artesana, vizitatorii vor putea face o fotografie cu familia la cabina foto dedicata, iar cei mai creativi se vor putea intrece in decorarea borcanelor.

Artesana este o companie romaneasca care isi propune sa ofere o alternativa la produsele industriale de masa, printr-o interventie minima asupra materiei prime.

Laptele de capra sau de vaca provine de la ferme mici si medii, animalele fiind crescute in regim extensiv, fiind transportat cu cisterne de inox si depozitat in tancuri de racire separate. Este apoi pasteurizat la temperatura joasa, pentru a pastra calitatile laptelui si NU este omogenizat, pentru a pastra gustul natural al laptelui si o digestibilitate mai buna.

Produsele Artesana nu contin lapte praf, conservanti sau aditivi, au foarte putina sare sau deloc, astfel ca sunt potrivite pentru toti copiii de la 6 luni la 100+ ani!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s