Armonia intre minte si corp la Conferinta anuala Montessori

Parintii sunt invitati sa descopere importanta miscarii in dezvoltarea copilului, la Conferinta anuala Montessori – Copilul ca intreg.

Pe 1 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, specialistii Montessori vor explica dezvoltarea corpului si a mintii pentru fiecare varsta, de la nastere pana la pubertate, si le vor oferi parintilor sfaturi despre cum isi pot ajuta copiii pe drumul dezvoltarii armonioase.

Subiectele conferintei:

  • Miscarea, cheia dezvoltarii inteligentei (0-3 ani): Universul fascinant al primilor ani de viata ai fiintei umane, urmand un indiciu cheie – miscarea. Cum ajunge un copil sa mearga, sa se joace si sa lucreze cu manutele, sa vorbeasca, sa invete in orice context? Discursul va aborda miscarea sub aspectul ei creator, de la nevoia de unitate intre creier si corp.
  • Armonizarea intre minte si corp (3-6 ani): Cum canalizam energia copilului, astfel incat mintea sa fie de ajutor corpului, iar miscarea sa fie o expresie sugestiva a mintii?
  • Mintea si inima copilului se exprima prin miscare (6-12 ani): Copilul de 6-12 ani este conectat prin povesti si activitati in descoperirea propriei sale fiinte. Cum isi foloseste mintea, corpul si inima in armonie?

Pentru detalii si inscrieri, intra pe site-ul Montessori.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s