Antonia face senzatie pe marile ecrane la debutul sau in animatia „UglyDolls: Papusi in bucluc”

Aflata la debutul sau pe marile ecrane in dublajul de animatie, Antonia va putea fi auzita din 10 mai in interpretarea rolului principal din filmul „UglyDolls: Papusi in bucluc”, unde ii imprumuta vocea adorabilei si curajoasei Moxy.

„Sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa ma fac auzita si atfel decat o fac in mod normal, asa ca animatia „UglyDolls: Papusi in bucluc” se poate spune ca mi-a indeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atat mai mult sunt de parere ca Moxy, papusa careia ii dau voce e cumva la fel ca mine: curajoasa si mereu plina de entuziasm si optimism. Nici nu mai spun cat de fericiti au fost copiii mei cand au aflat ca ma vor auzi si la cinema”, spune Antonia.

In adorabilul, dar foarte diferitul orasel Uglyville, ciudatenia este celebrata, particularitatile sunt apreciate, iar frumusetea este sarbatorita dincolo de aparente. Aici, curajoasa Moxy si prietenii ei traiesc cu bucurie zi de zi, intr-un loc unde posibilitatile sunt nelimitate. Neobisnuitii locuitori din Uglyville isi mai arunca uneori privirile catre cer, de unde mai apare cate o papusa unicat, gata sa se alature comunitatii.

Moxy isi iubeste viata alaturi de prieteni, insa curiozitatea o face mereu sa se intrebe ce se afla dincolo de granite. Asa ajung sa descopere Perfectiunea, un oras in care mai multe papusi conventionale sunt antrenate conform celor mai inalte protocoale si odata cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe in Lumea Reala, unde le asteapta iubirea copiilor care le vor primi cu bratele deschise in viata lor.

In Perfectiune, Moxy si prietenii ei ajung sa fie subiectul planurilor rautacioase puse la cale de Lou, papusa perfecta responsabila de antrenarea recrutilor. Aici, UglyDolls vor afla ce inseamna sa fie diferite si cat de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi intr-un final ca nu trebuie sa fii nemaipomenit pentru ca a fi tu insuti e cel mai important.

Cantata si viu colorata, animatia “UglyDolls: Papusi in Bucluc” promoveaza frumusetea interioara si prietenia adevarata, in premiera din 10 mai, doar la cinema.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s