Anti-aging cu remedii homeopate

Anti-aging cu remedii homeopate

De la ce varsta incepem sa ne punem problema imbatranirii si ce solutii avem pentru a incetini procesul? Iata ce sfaturi de anti-aging am primit la Traieste Sanatos cu Simona.

„Imbatranirea nu este o boala. Ea este o posibilitate si o evolutie prevazuta in codul nostru genetic”, spune dr. Anca Mihalcea, medic homeopat. Practic, este un declin care se face pe baza unor rezerve functionale.

Specialista recomanda sa privim actiunile de anti-aging ca pe un stil de viata si sa incepem sa le punem in aplicare in jurul varstei de 30-35 de ani. Iar in acest proces, ea include atat diverse remedii homeopate, cat si sport, miscare, o dieta foarte variata si sanatoasa, echilibru emotional si dezvoltare personala. Pentru ca incetinirea procesului de imbatranire nu tine doar de aspectul exterior, ci si de sanatatea organismului.

Pentru remedii homeopate anti-aging, este recomandat sa te adresezi unui medic homeopat, care iti va face un plan individualizat, bazat pe profilul metabolic, profilul emotional, factorii mosteniti si alte elemente. Mai multe ne spune dr. Anca Mihalcea, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s