Animatie noua pe marile ecrane – MAVKA: Zana Padurii

Primavara aceasta, Vertical Entertainment aduce in cinematografe o animatie noua plina de amuzament si aventura – Mavka: Zana Padurii!

Animatia a captivat publicul prin frumusetea sa artistica si prin povestea sa plina de farmec si mister. Bazata pe romanul lui Larysa Denysenko „Mavka”, animatia exploreaza mitologia ucraineana si aduce la viata personaje magice si pline de viata.

Povestea se concentreaza pe Mavka, o zana a padurii care traieste intr-o lume magica. In timp ce incearca sa navigheze in aceasta lume plina de magie si se confrunta cu conflicte dintre oameni si fiintele magice, Mavka incearca sa isi gaseasca locul in lume.

Dublajul este realizat in limba romana de Ilinca Nistoras care devine vocea personajului principal, Mavka, in timp ce Tudor Lorincz este vocea personajului Lucas. Kylina este Anastasia Robu, Frol – Adrian Venete, Sus – Dan Apavaloaie, Ondina – Raluca Radu, iar Lesh – Laurentiu Dragan.

O productie semnata Film UA perfecta pentru intreaga familie, MAVKA: Zana Padurii este distribuita in Romania de Vertical Entertainment si poate fi vizionata din data de 5 mai in cinematografele din intreaga tara.

Urmareste trailerul mai jos:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s