Andreea Marin anunta Gala Zetta si o campanie umanitara care salveaza vieti

Andreea Marin anunta Gala Zetta si o campanie umanitara care salveaza vieti

Asociatia Zetta lanseaza campania umanitara „Ajuta-ne sa ajutam!”, prin care 10 medici voluntari isi vor darui timpul si resursele spre a salva 50 de vieti. Andreea Marin va fi gazda Galei Zetta si este una dintre persoanele implicate activ in campanie.

Gala Zetta Ajuta-ne sa ajutam!” va avea loc pe 19 septembrie, de la ora 19:00, la Casa Doina (Strada Pavel Dimitrievici Kiseleff, nr. 4). „Este doar punctul de plecare pentru a salva 50 de vieti. Campania aici incepe”, anunta Andreea Marin, vedeta care va fi si gazda galei. Artisti de renume, personalitati, reprezentanti mass-media, autoritati si oameni de afaceri vor fi prezenti in aceasta seara, pentru a sustine demersul Asociatiei Zetta.

Campania Asociatiei Zetta

Gala Zetta este inceputul campaniei de strangere de fonduri pentru 50 de operatii costisitoare, pentru care 10 medici romani de renume se implica pro-bono.

Chiar daca operatiile sunt gratuite, costul mediu pe interventie vine pe la 1.000 de euro. Pacientii care asteapta operatiile nu isi permit astfel de sume, asa ca Andreea Marin lanseaza un apel umanitar:

„Cand multi oameni carora le pasa pun umar langa umar, prin gesturi mici, ei pot face minuni si pot salva vieti!

Pe site-ul cauzei, www.asociatiazetta.ro, exista butonul Doneaza”. Oricine poate face un gest si sa doneze orice suma. De asemenea, iata si contul pentru donatii, deschis la Banca Transilvania SA, Agentia Dorobanti: RO10 BTRL RON CRT 041 240 3901.

Cine sunt cei 10 medici implicati in campanie

In fruntea echipei de medici este Dr. Dragos Zamfirescu, medic primar in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, cu peste 20 de ani de experienta, cu zeci de premiere medicale, inovator in medicina (medaliat cu aur la Bruxelles).

Andreea Marin si Dr. Dragos Zamfirescu

Alaturi de el vor mai lucra: Dr. Iulia Muraru, Dr. Amit Beedasy, Dr. Dragos Muraru, Dr. Ina Petrescu – chirurgi plasticieni; Dr. Dragos Slavescu – chirurg buco-maxilo-facial; Dr. Dan Tanase – chirurg ortoped; Dr. Daniel Vilcioiu – ortoped, supraspecializat in chirurgia mainii; Dr. Irina Luca – anestezist; Dr. Cornelia Nitipir – oncolog.

Peste 5.000 de interventii reconstructive facute pana acum, in aceasta echipa. 42 de premiere medicale. Inovatii in medicina. Interventii pro bono pentru cazuri complexe, precum malformatii congenitale, replantari realizate sub microscop, reconstructii ale corpului dupa arsuri sau accidente grave, reconstructii mamare sau orobuco-maxilo-faciale in urma cancerului, operatii pentru paralizii de plex brahial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s