Algida ne provoaca sa zambim din toata inima

Intre 5 si 7 august, in Parcul Herastrau, “Automatul de Zambete” Algida i-a provocat pe oameni sa zambeasca din toata inima, rasplatindu-le cele mai largi si mai simpatice zambete cu cate o inghetata Algida delicioasa.

“Automatul de Zambete” Algida te „vede” cand treci pe langa el, invitandu-te sa te asezi in fata ecranului si sa zambesti.

“Automatul de Zambete” este singurul aparat din lume cu activare prin zambet si a fost premiat cu bronz la categoria Cyber Lion in cadrul festivalului de la Cannes de anul trecut.

Cu o tehnologie sofisticata de ultima ora, „Automatul de Zambete” iti ghiceste starea de spirit, iar dupa o serie de „calcule si operatii matematice complicate” iti masoara, prin fotografiere, intensitatea zambetului.

[imagelink=”1696″ class=”imageLeft”]

[imagelink=”1695″ class=”imageLeft”] Poza o posteaza apoi pe website-ul www.iubesteinghetata.ro, in galeria romanilor care iubesc inghetata, de unde se poate descarca sau arata, mai tarziu, prietenilor.

Cele mai largi si mai sincere zambete primesc pe loc cate o inghetata, la alegere.

In decursul lunii august, “Automatul de Zambete” Algida va ajunge in mai multe orase din tara, pentru a rasplati cat mai multi romani zambitori.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s