Alergam, sarim si ne rostogolim de 1 iunie, la Zona Itsy Bitsy Sport!

Alergam, sarim si ne rostogolim de 1 iunie, la Zona Itsy Bitsy Sport!

De Ziua Copilului, ii invitam pe cei mai curajosi, cei mai nazdravani si cei mai veseli copii la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, unde am pregatit un spatiu numai bun pentru sarituri, alergari si alte activitati fizice – Zona Itsy Bitsy Sport.

Hai sa sarbatorim copilaria cu energie si spirit temerar! Hai sa ne cataram in copaci, sa ne intrecem si sa ne rostogolim in iarba! Hai in Parcul Alexandru Ioan Cuza, de 1 iunie, la Zona Itsy Bitsy Sport! Am chemat o multime de prieteni care sa ne ajute cu activitati fizice, distractive si sanatoase pentru toata familia!

Aici, copiii si parintii vor exersa arte martiale, vor afla cum sa se urce pe munte, vor juca stafeta si alte jocuri de alergat, vor trece prin trasee cu obstacole si se vor intrece in mini-competitii.

Iata toate activitatile de la Zona Itsy Bitsy Sport:

Clubul Sportiv Akura va sustine demonstratii de karate. De asemenea, Clubul Sportiv Absoluto va avea demonstratii de arte martiale si ii va provoca pe cei mici sa participe la antrenamente de auto-aparare si competitii de arte martiale.

NoGravity Club ii va invata pe copii despre ce inseamna sa fii alpinist sau doar sa mergi intr-o excursie pe munte. Prin activitati distractive, cei mici vor trece prin educatie montana, orientare in parc si paleontologie. In plus, cu ajutorul unei masini facute din LEGO, copiii vor lansa avioane de hartie, facute de ei.

Antrenorul de joaca (Dan Ionescu) aduce in parc jocuri dinamice, precum competitia de tras de franghie, curse in saci, jocuri de atentie, de antrenare a reflexelor si de comunicare, stafete si jocuri clasice adaptate.

KinetoBebe invita copiii sa descopere trasee pe o harta speciala, pe care sa le urmeze sub ghidajul parintilor, pentru a demonstra ca, in familie, intotdeauna iesim invingatori.


2 comentarii la „Alergam, sarim si ne rostogolim de 1 iunie, la Zona Itsy Bitsy Sport!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s