Alege ce e bine pentru tine

Inca din copilarie, ne faurim anumite principii pe care, mai apoi, doar le mai slefuim putin. Pentru inspiratie, Andreea Marin ni le prezinta pe ale ei, acum, la Pretuieste Viata.

„Am invatat sa iubesc oamenii, sa daruiesc si, cel mai important, sa nu uit de unde am plecat si cine au fost cei ce-au pus o caramida la temelia reusitei mele”, ne spune realizatoarea.

In viata ta, atat in cea personala, dar mai ales in cea profesionala, ti se vor cere multe lucruri. Multi oameni iti vor cere sa iti schimbi o particica sau alta din tine. In acele momente, este foarte important sa stii sa alegi ce este bine pentru tine, sa iti aduci aminte de principiile care te-au facut cine esti, de valorile la care nu ai putea renunta pentru nimic in lume.

De aceea, cand simti ca te pierzi in lumea asta involburata, cand ai senzatia ca nu mai poti da din tine, ca nu mai poti lasa de la tine, opreste-te putin. Ia o pauza si aminteste-ti de cine esti tu, in profunzime.

Mai multe pe aceasta tema ne spune acum Andreea Marin.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s