Alatura-te campaniei „Nu tasta ura!”, pentru semnalizarea cazurilor de cyberbullying!

Alatura-te campaniei „Nu tasta ura!”, pentru semnalizarea cazurilor de cyberbullying!

Bitdefendera lansat campania „Nu tasta ura!”, prin care urmareste sa aduca o schimbare pe una dintre cele mai populare platforme sociale, spre reducerea cazurilor de cyberbullying.

Mediul online este un loc in care poti comenta anonim, in care poti rani pe cineva fara sa iti dezvalui identitatea si in care ura are frau liber. Prin campania „Nu tasta ura!”, initiatorii urmaresc sa faca acest mediu unul mai sigur si mai prietenos, mai ales pentru tineri.

Ca urmare, scopul campaniei este de a-i convinge pe oamenii de la Facebook sa implementeze un nou buton de reactie, prin care sa fie semnalat continutul de tip cyberbullying. Pentru a construi un caz pentru puternica retea sociala, organizatorii invita cat mai multi oameni sa semneze o petitie, cu ajutorul profilelor de Facebook.

Daca si tu ai fost martor sau victima acestui fenomen tot mai raspandit in mediul online sau daca, pur si simplu, vrei ca lucrurile sa se schimbe, intra pe https://nutastaura.bitdefender.ro/ si semneaza petitia online.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s