Ajuta-ti copilul sa descopere cine e

Pentru cei mici, intrarea in comunitate poate fi si o ocazie sa descopere cine sunt ei cu adevarat. Cum se intampla acest lucru? Ce sa urmareasca parintii? Afla aici.

Multi parinti vor sa afle daca puiul lor se dezvolta normal si ce fel de persoana va fi in viitor. Isi doresc sa stie cum se comporta micutul lor in societate si la scoala, pentru a se linisti in ceea ce priveste dezvoltarea copilului.

De aceea, in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, vorbim despre cateva aspecte pe care este bine sa le ai in vedere.

„Parintii au nevoie in principal, din experienta mea de peste 20 de ani, de cineva care sa le descrie cat mai amanuntit comportamentele si sa le puna in perspectiva”, explica Oana Moraru, consultant educational, vorbind despre un program special, in care parintii pot afla mai multe despre copiii lor, iar cei mici isi pot dezvolta anumite abilitati.

Iar Oana considera ca un copil poate fi descris din patru perspective: in raport cu mediul inconjurator, dupa cum comunica, dupa cum isi formeaza notiunile si dupa creativitate.

Afla aici cum poate copilul sa descopere cine e, pornind de la aceste patru perspective.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s