Adi Hadean: Ma simt tanar cand fiul meu ma provoaca

Adi Hadean: Ma simt tanar cand fiul meu ma provoaca

Daca ne permiteti un calmbur, editia Tati in dialog cu invitatul Adi Hadean a fost savuroasa! Provocat de Alex Zamfir, gazda emisiunii, am putut observa insufletirea cu care Chef Hadean vorbeste despre fiul sau, Vladimir, si despre acest roller coaster emotional al vietii de tata. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

„Pot doar sa fiu foarte bucuros ca am un copil cu care ma inteleg bine, un copil foarte misto – e o bucata de viata foarte faina, care radiaza foarte multa caldura si foarte multa intelepciune”, a spus Adi Hadean, in emisiunea Itsy Bitsy FM.

Sub firea calma, Chef Hadean ascunde o natura extrem de profunda si chibzuita. Nu i se pare normal sa ii impuna copilului sau sa faca sau sa nu faca ceva anume, preferand sa ii ofere ocazia de a negocia. „In relatiile de business am invatat foarte multe de la fiul meu – eu nu eram prea dispus la negociere inainte sa vina el”, am mai aflat de la el. Isi incurajeaza fiul sa isi descopere creativitatea si sa isi imbratiseze propriile pasiuni, iar unul dintre motto-urile sale este ca „nu ar trebui sa ne defineasca altceva dincolo de cuvantul umanitate”.

Ma simt tanar chiar si atunci (adica, tot timpul) cand fiul meu ma provoaca intr-una.

Totodata, ni se parea perfect normal ca fiul lui Chef Adi Hadean sa fie atras de gatit si se pare ca am avut dreptate, intrucat am aflat ca Vladimir si-a pregatit prima omleta de la varsta de doar 2 ani si jumatate.

Ce il face pe Adi Hadean mandru de rolul de tata? Afla acum, din podcastul emisiunii Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s