Activitati interactive la Baneasa

Incepand de astazi, Baneasa Shopping City si Feeria ii invita pe parintii si copiii din Bucuresti sa descopere numeroase activitati extrascolare. Pana pe 16 septembrie, cei mici au ocazia sa isi gaseasca o pasiune noua printre cluburile participante.

 

Activitatile se desfasoara in zone special amenajate, fiecare spatiu fiind dedicat unui program extracuricular. Astfel, se gasesc: zona IQ (unde cei mici pot invata tehnici de rezolvare a cubului Rubik), artele martiale, spatiul art zone (pentru pictura, desen si origami), zona de dans (cu stiluri ce variaza de la Street dance pana la vals), iar in Feeria va fi amenajata zona de jocuri interactive, pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani.

Pe langa aceste activitati, vor avea loc si cateva evenimente speciale. In perioada 13-16 septembrie, va fi amenajata zona de echitatie, in parcarea Baneasa Shopping City. De asemenea, in acest weekend, Politia Romana ii va invata pe cei mici regulile de circulatie. Invitatul special la aceasta lectie va fi cainele politist, Zorro, care va demonstra cum actioneaza in misiuni speciale.
Evenimentul are loc intre orele 18.00-22.00, in timpul saptamanii, iar in weekend in intervalul 13.00-20.00. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.baneasashoppingcity.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s